Elbilar för barn

Vi vet att barn älskar fartfyllda lekar! Här finns ett fantastiskt utbud av roliga elbilar, elmotorcyklar och fyrhjulingar för barn från 2 år och upp till 6 år. Vi har ett stort utbud av elbilar från populära varumärken som VOLVO, Audi, BMW, Mercedes, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Lamborghini, Bentley, Ford  och Volkswagen som garanterat kommer göra barnens lekstund mera fartfyllda!  Ford Ranger Wildtrak och Volkswagen Amarok har gott om plats för två barn.

Elbil Barn Mercedes GLC 63C

elbil barn Mercedes GLC 63C 12V
Elbil Barn Mercedes GLC 63C – 6399 kr

Sveriges coolaste elbilar för barn!

En egen eldriven minibil är en dröm för alla små bilentusiaster! Här hittar du ett stort utbud av häftiga och roliga elbilar, fyrhjulingar och elmotorcyklar för barn. Vi har exklusiva elbilar från Audi, BMW, Lamborghini, Ferrari och Mercedes. Alla är givetvis officiellt licensierade!

Här hittar du elbilar för barn av högsta kvalitet. Samtliga elbilar har en gedigen konstruktion, vilket garanterar att de klarar tuffare tag.

Elbil Mercedes GLC 63C

Elbil Barn Mercedes AMG GLA45 12V
Elbil Barn Mercedes AMG GLA45 12V – 2699 kr

Ibland är det svårt att välja. Vi erbjuder därför många olika modeller av elbilar för barn. Varför inte ta en sväng ut i vildmarken med en rejäl SUV med fjädring och gummihjul? Eller är det kanske spännande sportbil med snygg design som lockar? Oavsett om det är jeepar, sportbilar, trehjulingar eller något annat fordon dina barn tycker om, finns det här.

Volvo, Ferrari, BMW, Audi, Mercedes

Våra tuffa elbilar till barn är fulladdade med körglädje. Vanligtvis klarar batterierna ca 1 timmes körning beroende på modell och underlag. Alla elbilar är enkla att köra och finns i modeller lämpliga från 2-8 år. Låt körglädjen börja i tidig ålder.